За нас

Добре дошли в нашия магазин!

 Мисима е специализирана в ръчната изработка на бутикови дамски и мъжки бижута. Всеки наш накит е едно уникално дизайнерско съчетание от естествени камъни, перли, сребро, стомана и кристали, актуални за всяко време.

В нашия онлайн магазин ще намерите дамски и мъжки гривни, колиета, пръстени, обеци и комплекти, подходящи за всеки ден и за всеки официален повод. С нашите бижута може да направите прекрасен и незабравим подарък за всеки празник – рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, Нова година, свети Валентин, Осми март и всеки Ваш личен специален момент. Всекидневно нашите дизайнери разработват нови модели, които допълват колекциите ни. При нас може да покажете твореца вътре в себе си, чрез опцията, която предлагаме, за индивидуален дизайн. Така Ви даваме възможност да си проектирате нещо уникално и изцяло по Ваш избор.

Можете да сътворите бижу по собствен вкус. Всеки един продукт може да бъде изработен с камъни по Ваш избор и размер. Готови сме да осъществим идеите Ви! Артикулите имат обстойни описания за вида използвани естествени камъни и кристали, което ще Ви улесни при избора на подходящ подарък и бижу за вас, Вашите близки, приятели и поводи. Предлагаме Ви възможност да намерите бижуто, подходящо за Вашата зодия и характер, което да придаде завършеност и грация на уникалната Ви визия.


Целта на екипа на Бижута Мисима е да Ви покаже един нов свят, в който можете да откриете Вашата индивидуалност и да накарате тялото си да заблести. Бъдете изящни, неповторими и великолепни с нашите бижута, ръчно изработени за Вас, с вдъхновение от красотата на природата и естествените материали!