Бижута за зодия Близнаци

Бижута за зодия Близнаци

Зодия Близнаци и нейните зодиакални естествени камъни

Близнаците са от групата на въздушните знаци. Те са много противоречиви, вечно обзети от вътрешни терзания, противоречия и търсене на нещо ново. Непредсказуеми и способни да реагират мигновено във всякакви ситуации. Притежават брестящ ум и способност да комуникират с всеки. Владеят красотата на словото и имат нужда да са обградени от близки, които ги изслушват, уважават и зачитат свободата им. Най ценните им качества са честността и остроумието. Изключително жизнени и дейни. Стига да поискат могат да постигнат блестящи успехи в професионалния си живот. Винаги изпълнени с идеи и изследващи неизвестното. Притежават очарователен магнетизъм и винаги са заобиколени от „почитатели”. Имат невероятната способност да се разбират с всички. Обичат танците, веселбите и шумните забави. Подвластни са на литературата и публичните изяви. Много бързо и лесно усвояват и запомнят всичка нова информация.

Зодиакалните камъни на зодия Близнаци са ахат, оникс, сардоникс, тигрово око, тюркоаз, яспис, изумруд и кварц.

Непостоянството и вътрешните противоречия могат да се намалят с носенето на бижута от оникс и сардоникс. В забързаното им ежедневие, изпълнено с напрежение, помага носенето на накит с ахат, тигрово око и яспис. Срещите им с най-различни хора и желанието да се разберат с всеки, понякога ги прави вътрешно раздразнителни, което може да се намали с помощта на бижу от изумруд. При здравословен проблем и липса на енергия украшение, изработено с всеки вид кварц,винаги помага. 

Носенето на бижута изработени от естествени камъни, подходящи за Вашия зодиакален знак, засилва добрите Ви качества и привлича  положителни енергии и въздействия в живота.

Покажи:
Сортирай по: