Бижута за зодия Дева

Бижута за зодия Дева

Зодия Дева и нейните зодиакални естествени камъни

Девите са от групата на земните знаци. Обичат чистотата и реда, както в света около себе си, така и в чувствата си. Притежават остър ум,  завидна сръчност и практичност. Богатата им фантазия помага да се справят с вичко в ежедневието  по техен,  уникален начин. Изключително постоянни, отговорни и търпеливи са. Много рядко рискуват и предпочитат да залагат на сигурността в решенията си. Не обичат да са в центъра на вниманието. Предпочитат да контролират нещата „зад сцената”. Девите са много сдържани и тихи личности, които рядко показват чувствата си, дори и вътрешно в тях да бушуват страсти. Правят всичко, с което се заемат с любов  и отдаденост.  Влагат душата и сърцето си в работата. В отношенията с близките и приятелите си са много лоялни, предани, но и взискателни. Търсят и изискват топлота и внимание. Най-високо ценят честността и справедливостта.

Зодиакалните камъни на зодия Дева са сардоникс, яспис, ахат, оникс, малахит, нефрит, лазурит, аметист, карнеол, нощ в Кайро и кварц.

Напрегнатостта и  тревожността, които често тормозят Девите,  могат да се овладеят с носене на бижута от сардоникс, малахит и оникс. Накити от яспис, ахат или нефрит помагат за по-добро съсредоточаване и насочване на  вниманието към същественото и важното. В съзвучие и хармония със същността на представителите на зодия Дева са и бижута изработени от лазурит, нощ в Кайро и кварц. При разрдазнение и разочарование много по-лесно се постига баланс, носейки наниз, в който има аметист или карнеол.

Бижута изработени с хармонични за Вашата зодия камъни, балансират емоциите и уравновесяват страстите.

Покажи:
Сортирай по: