Бижута за зодия Лъв

Бижута за зодия Лъв

Зодия Лъв и нейните зодиакални естествени камъни

Лъвът е от групата на огнените знаци. Те са много независими и смели. Изпълнени със завиден оптимизъм и увереност в добрия изход от всяка ситуация. Притежават вродена царственост. Излъчват авторитет и винаги са в центъра на вниманието. Имат изключителни лидерски качества и организаторски умения. Родени за водачи и ръководители и наред с това са много щедри и великодушни. Изпитват силна нужда от внимание и непрекъснато засвидетелстване на загриженост от близките си, каквито и те дават в замяна. Обичат успехите, славата и свободата си. Интелигентни и лесно адаптиращи се към всичко. Имат дарбата да обръщат всяка ситуация и обстоятелство да работят в техен интерес. Творчески характери, с невероятен усет за хармония и баланс. Обличат се с вкус и високо ценят модните тенденции. Имат безкраен списък от положителни качества, които ги водят към успеха.

Зодиакалните камъни на зодия Лъв са тигрово око, оникс, ахат, пустинен пясък, сардоникс, изумруд, нощ в Кайро и кварц.

Безпокойствата и вътрешните противоречия, които понякога измъчват Лъва,  могат да се намалят и изчистят с украшение от тигрово око, пустинен пясък и оникс. Високата емоционалност на представителите на зодия Лъв може да се уравновеси и хармонизира с носене на бижута изработени от изумруд, нощ в Кайро и кварц. Щастие, успех и късмет в новите начинания са много по-лесно постижими и гарантирани с помощта на наниз, в който има ахат или сардоникс.

Притежавате ли бижута изработени от камъни, които са в синхрон с Вашата зодия, си гарантирате душевно спокойствие, мир и късмет във всичко, с което  се захванете.

Покажи:
Сортирай по: