Бижута за зодия Рак

Бижута за зодия Рак

Зодия Рак и нейните зодиакални естествени камъни

Раците са от групата на водните знаци. Те са изключително чувствителни. Имат много богата фантазия и въображение. Могат да се нарекат вечните мечтатели. Обичат да са сред близки и приятели и са им много предани. Наслаждават се на реда и търсят спокойствието в семейната и работната си среда. Имат много силна интуиция и прекрасно чувство за хумор. Чувстват се призвани и пълноценни да защитават и закрилят близките си и в същото време се нуждаят от тяхното непрекъснато внимание. Любезни са и притежават невероятно добра памет. В непозната среда понякога са стеснителни и мълчаливи. Високо ценят скромността и рационално мислещите хора. Ненавиждат безсмислените спорове. Влагат цялата си душа в отношенията с близките и приятелите си и много трудно понасят всяка раздяла. Притежават хипнотизиращо очарование.

Зодиакалните камъни на зодия Рак са авантюрин, ахат, нефрит, туркенит, перли, опал, изумруд, седеф, нощ в Кайро и кварц.

Много подходящи са накитите изработени от перли, опал и седеф, които са рождени камъни на зодия Рак. Вътрешното напрежение може да се намали с помощта на наниз, в който има ахат, опал или изумруд. При умора и безпокойство кварцът несъмнено помага.  Носенето на бижута от авантюрин и нефрит  хармонизира вечно готовия за саможертва представител на зодия Рак. Туркенитът и нощ в Кайро вдъхват увереност на срамежливите понякога Раци.

Бижута изработени от Вашите зодиакални камъни, хармонизират енергиите, успокояват духа и намаляват стреса.

Покажи:
Сортирай по: