Бижута за зодия Скорпион

Бижута за зодия Скорпион

Зодия Скорпион и нейните зодиакални естествени камъни

Скорпионите са от групата на водните знаци. Те са много загадъчни личности. В тях винаги бушуват силни емоции и страсти, но външно много рядко показват чувствата си. Невъзмутими са и се владеят перфектно. Притежават хипнотичен магнетизъм. Самокритични са, с високи изисквания към себе си и към околните. Скорпионите са изключително жизнени и кипят от енергия. Дейни и трудолюбиви, винаги отворени за нови предизвикателства. Високо ценят честността и откровеността. Проявяват огромна загриженост и са изцяло отдадени на близките си. Надарени са с добра памет, любознателни и много проницателни. Имат силно развита интуиция и са готови да поемат рискове. Ненавиждат ограниченията. Подвластни са на чувствато да са свободни в изборите и решенията си.

Зодиакалните камъни на зодия Скорпион са тюркоаз, опал, корал, перли, хематит, туркенит, малахит, изумруд и кварц.

Вътрешните терзания и страхове, които понякога нарушават спокойствието на Скорпиона, могат да бъдат неутрализирани с бижута изработени от тюркоаз или перли. Предпазващи, даващи защита и увереност са накитите от опал, малахит и хематит. За ясен ум и помощ при вземане на важни решения са много подходящи украшения с корат и туркенит. Наниз от изумруд или кварц хармонизира и помога за бързо възстановяване на силите и вътрешното равновесие след стрес и напрежение.

С  бижута от естествени камъни за Вашата зодия си осигурявате вътрешен баланс  и може да намалите душевните си противоречия.

Покажи:
Сортирай по: