Бижута за зодия Стрелец

Бижута за зодия Стрелец

Зодия Стрелец и нейните зодиакални естествени камъни

Стрелците са от групата на огнените знаци. Те са непоправими мечтатели. Обожават приключенията и не се боят от предизвикателствата на живота. Имат магнетичен чар и са болезнено откровени, открити и искрени. Притежават завиден оптимизъм, ентусиазъм и прекрасно чувство за хумор. Стрелците са добродушни веселяци, безгрижни, неангажиращи и ведри, любимци на всяка компания. Поставят си високи цели и почти винаги ги постигат с лекота и едва ли не на шега, без да влагат голямо постоянство. Имат силно развита интуиция. Високо ценят честността и отстояват личната си свобода и достойнство. Не позволяват да бъдат направлявани и командвани. Непредубедени са, отстъпчиви и стоят далеч от интриги. Представителите на зодия Стрелец са много страстни и чувствителни личности.

Зодиакалните камъни на зодия Стрелец са аметист, тюркоаз, оникс, авантюрин, ахат, лазурит, яспис и кварц.

За вдъхновение и творческа помощ носете бижута изработени от аметист, авантюрин или яспис. Силните емоции и настроения, могат да бъдат хармонизирани с украшения от тюркоаз или оникс. За по-добро съсредоточаванеи минимилизиране на вътрешните противоречия, са идеални накитите с ахат. Гаранция за душевна стабилност, равновесие и увереност Ви дават нанизи от лазурит и кварц.  

За да засилите интуитивните си способности, да сте уверени и сигурни в решенията си, винаги помага носенето на бижута, които са изработени с естествените камъни, за Вашата зодия.

Покажи:
Сортирай по: