Бижута за зодия Везни

Бижута за зодия Везни

Зодия Везни и нейните зодиакални естествени камъни

Везните са от групата на въздушните знаци. Най – много ценят любовта и чувството, че са обичани. В оценката на всяка една ситуация винаги са водени от справедливостта. Безпристрастни са и лесно намират правилното решение. Имат вродено чувство за дълг, честност и отговорност. Животът им е подвластен на красотата и изяществото. Везните са общителни, дружелюбни и притежават изключително чувство за такт. Те са възможно най-добрите слушатели. Наблюдателни са, вдъхват доверие и имат дарбата да отгатват чувствата, мислите и настроенията на околните. Винаги отстояват позициите си, с присъщата им очарователна изисканост. Търсят хармонията и баланса в живота и в чувствата си. Изключително великодушни,  с прекрасен характер, те винаги са желани и се вписват добре във всяка компания. Много са жизнени, активни и с богато въображение.

Зодиакалните камъни на зодия Везни са розов кварц, нефрит, опал, пустинен пясък, седеф, изумруд и кварц.

За представителите на зодия Везни подходящи и хармонични са бижута от  нефрит и пустинен пясък. Ободряващо и активизиращо влияе носенето на украшения от розов кварц и опал. Стресът и напрежението могат да бъдат овладени и намалени с помощта на наниз от седеф или изумруд. При намаляване на жизнеността или здравословно неразположение накит с кварц ще повиши енергията.

Носенето на бижута от Вашите зодиакални естествени камъни засилва добрите вибрации, разсейва колебанията и дава сигурност.

Покажи:
Сортирай по: