Бижута за зодия Водолей

Бижута за зодия Водолей

Зодия Водолей и нейните зодиакални естествени камъни

Водолеите са от групата на въздушните знаци. Те са много независими личности и изключително ценят свободата си. Не обичат ограниченията в личния и професионалния си живот. Добри слушатели са, но трудно споделят собствените си вълнения с околните. Любознателни, с голямо въображение. Обичат да рискуват, предприемчиви са и не се плашат от трудности. Отличават се с остър ум, изобретателност и оригиналност. Креативни и творчески личности. Водолеите са авантюристи и обожават пътешествията. Понякога са привидно разсеяни и хаотични, но детайлите са им страст. Притежават силно развита интуиция. Човечни са, големи хуманисти и добри приятели. Постоянни са в чувствата и действията си.

Зодиакалните камъни на зодия Водолей са тюркоаз, малахит, аметист, ахат, седеф, нефрит, лазурит, хематит, яспис и кварц.

За засилване на интуицията и яснота във вземането на решения се препоръчва носенето на бижута изработени от тюркоаз или аметист. Хармонични за представителите на зодия Водолей са накити от ахат или нефрит. Вътрешно спокойствие и намаляване на напрежението може да си осигурите с украшения от седеф, лазурит и хематит. Носене на бижу от кварц винаги помага при несигурност и активизира доброто настроение. Накит с малахит или яспис има силна защитна функция и зарежда с положителна енергия.

Настроение, увереност и вътрешен баланс Ви осигуряват бижута,  изработени с Вашите зодиакални естествени камъни!

Покажи:
Сортирай по: